måndag 27 juni 2011

Det finns en Holm till i Staden!


Vid lite ostrukturerat surfande – sökande Holm(!) - stöter jag plötsligt på Röda Berget, en blogg som visar sig ha ett intressant innehåll som rör Birgitta Holm (M), ordförande i Farstas stadsdelsnämnd. Kort beskrivet så handlar det om att denna Holm kommit riktigt ordentligt på kant med oppositionen, bl a genom olika påhopp och rätt genanta utfall i sin blogg. Skrivningar och ageranden som medfört att hon tvingats – av Sten Nordin(?) - att abrupt avsluta densamma.
Onekligen sker märkliga saker i Stadens politiska liv och man undrar ju lite hur framtiden för en dylik (M)-politiker kommer att se ut? Av förståeliga skäl kan jag inte länka till hennes tidigare numera borttagna blogg men med benäget bistånd av Röda Berget – som cachat fram väsentliga delar av densamma – kan det därför utifrån den bloggen redovisas vad det hela egentligen handlar om. Birgitta Holms nya blogg kan man följa här – med andan i halsen(sic!) - om intresse skulle föreligga!

Uppdatering 2011-06-28:
Jag kan också tipsa om att lokaltidningen Mitt i Söderort, Farsta-Sköndal i dagens nummer tagit upp detta med att partikamraterna i (M) satt ”munkavle” på Birgitta Holm vad gäller hennes märkliga synpunkter på oppositionen och dess företrädare:

För de som inte bor eller verkar i området och får tidningen i brevlådan finns detta nummer också som PDF-fil att hämta ner!

1 kommentar:

  1. Upptäckte precis att Birgitta Holms "nya" blogg "Bubbelpolitik" blev kortlivad och efter lite eftersök hittades den nyaste(?) bloggen här:

    http://gudrunbirgitta.blogspot.com/

    Vad var det för fel på den tidigare? Namnet?

    SvaraRadera