fredag 16 april 2010

IT-Tips #2

12 kommentarer:

  1. Inga kommentarer skulle man kunna skriva.. men IT-direktören kämpar tydligen enträget på för att skaffa sig ett anseende i IT-frågor. Jag undrar om hon kommer att lyckas! Tveksamt men självklart ser vi fram emot nästa vecka. Om man har jobbet kvar då?.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att nästa tips kommer att handla om hur man ska bära sig åt för att ta del av Stadssdirektörens visioner när man bara fått en standarddator utan högtalare...


    /M

    SvaraRadera
  3. Man kan ju undrar hur en IT-Direktör tänker...
    Det är inte tipsen jag vänder mig emot. Dock så borde hon ju ha lite viktigare saker att göra än att sitta och skriva ihop tips. Som att se till att GS-IT rullar smidigt, för just nu känns det som det håller på att rulla ned i diket.

    SvaraRadera
  4. Det är ju dock inte vem som helst som klarar att, på ett så pedagogiskt vis som Anette, förmedla sina visioner och kraftfulla arbetsverktyg i tillämpade arbetssituationer. Jag måste säga att de senaste två veckorna har Anette växt enormt som IT-direktör. Hon har helt enkelt tagit sitt ledarskap till en ny nivå, en nivå som många av oss förmodligen trodde var omöjlig att nå. Det måste vara oerhört motiverande för dem som jobbar i staden att ha en så kompetent, nytänkande, lyhörd och progressiv ledargestalt. Vi utanför Stockholms stad känner stor avund inför dessa spektakulära tips och jag riktar stor tacksamhet till dig Ove Talig som förmedlar dessa GS-IT-tips till en allmänhet. Jag kan knappt bärga mig inför nästa tips - måtte det handla om smarta mappar eller cirkeldiagram i Office-paketet.

    SvaraRadera
  5. Det är ju dock inte vem som helst som klarar att, på ett så pedagogiskt vis som Anette, förmedla sina visioner och kraftfulla arbetsverktyg i tillämpade arbetssituationer. Jag måste säga att de senaste två veckorna har Anette växt enormt som IT-direktör. Hon har helt enkelt tagit sitt ledarskap till en ny nivå, en nivå som många av oss förmodligen trodde var omöjlig att nå. Det måste vara oerhört motiverande för dem som jobbar i staden att ha en så kompetent, nytänkande, lyhörd och progressiv ledargestalt. Vi utanför Stockholms stad känner stor avund inför dessa spektakulära tips och jag riktar stor tacksamhet till dig Ove Talig som förmedlar dessa GS-IT-tips till en allmänhet. Jag kan knappt bärga mig inför nästa tips - måtte det handla om smarta mappar eller cirkeldiagram i Office-paketet.

    SvaraRadera
  6. Jag finner inga ord...

    SvaraRadera
  7. Plötsligt händer något av intresse i en blivande övertaligs liv. Anette Holm ger sig tillkänna i minnesanteckningar från IT-chefsmöte 2010-03-13, ett alster som även obetydliga IT-hjon nu fått chansen att ta del av. Det dröjde inte heller länge av läsandet innan man fick en chans att dra på munnen och konstatera att på SLK-IT anställer man en controller, en verksamhetsarkitekt och en projektledare för e-tjänstprogrammet. Det är bara att gratulera till kompetenshöjningen...? Någon kanske kan bistå med GS-IT-tips framöver....?

    SvaraRadera
  8. Plötsligt händer något av intresse i en blivande övertaligs liv. Anette Holm ger sig tillkänna i minnesanteckningar från IT-chefsmöte 2010-03-13, ett alster som även obetydliga IT-hjon nu fått chansen att ta del av. Det dröjde inte heller länge av läsandet innan man fick en chans att dra på munnen och konstatera att på SLK-IT anställer man en controller, en verksamhetsarkitekt och en projektledare för e-tjänstprogrammet. Det är bara att gratulera till kompetenshöjningen...? Någon som kan bistå IT-direktören med fortsatta GS-IT-tips?

    SvaraRadera
  9. Jag måste ha missat nåt, trodde att GS-it skulle innebära en minskning av It-personal i Staden.
    Men det kanske inte gäller på alla nivåer, eller?

    SvaraRadera
  10. - det började som en skakning på tredje rack...

    SvaraRadera
  11. Fast. Nu har IT-tips nr 3 kommit, och det var faktiskt riktigt bra.

    SvaraRadera
  12. Fast. Det är som att ge tips om att sätta upp olika typer vindskydd utanför ett kollapsande kärnkraftverk.

    SvaraRadera