fredag 23 april 2010

Och höjdartipsen fortsätter...

Det måste nu klargöras att IT-direktörens GS-IT-tips på Stadens Intranät fortsätter (TIPS nr 3) att fängsla Stadens användare. Kanske gläds de mest som ännu inte har kommit med i GS-IT och som i dag självklart kanske ser fram emot möjligheten att ”få lära sig att dela ut ditt skrivbord och samarbeta med hela Staden på distans”.

2 kommentarer:

  1. Vad kan höjdartipsen bero på? Att GS-IT har effektiviserat stadens IT-miljö såpass, att att höjdarna har inget annat för sig under arbetstiden?

    SvaraRadera
  2. Vid varje informationsträff som volvo och it-avdelningen hade innan slk gick ner sig i gsit-träsket var det "chatten" som lyftes fram. Chattfunktionen i nya office var det som skulle göra plattformen så användbar. Man kunde chatta med varandra såväl som med supporten. Pinsamt värre. Men vad kan vi förvänta oss egentligen. Det som a holm upphandlat är ju windows 7 på klienterna, server 2008 i serverhallen samt office 2007 och det har vi ju också fått... problemet är ju bara att stadens system är lite mer avancerade än så. För vem kunde ana att staden använde andra it-system än winxp/sskp på klienterna och Netware på servrarna vilka förövrigt endast verkar ha använts för fillagring och epost. Inte upphandlarna iallafall...

    SvaraRadera